Thornhedge

EXCLUSIEVE AUTOSTALLING

EVERYDAY, EVERY MOMENT
Bent u in het bezit van een klassieker, luxury car of supercar en bent u op zoek naar een veilige en geïsoleerde opslag voor uw kostbare bezit? Dan kunt u terecht bij Thornhedge. Thornhedge is makkelijk en snel bereikbaar, centraal gelegen in Nederland, vlak aan de A2 ter hoogte van ‘s-Hertogenbosch. Thornhedge is een exclusief autohotel met een divers aanbod van service mogelijkheden. 

Bent u benieuwd naar deze mogelijkheden dan kunt u 24/7 contact met ons opnemen. Tevens nodigen wij u graag uit om bij ons op locatie de mogelijkheden te bespreken. Zo krijgt u een goede indruk van onze diensten. Wilt u graag langskomen, maak dan een afspraak door te bellen naar 0418-633832 of stuur een mail naar info@thornhedge.nl

SAFETY
WE KEEP YOUR CAR SAFE
Thornhedge beschikt over 24/7 camerabewaking in het pand, alarm met opvolging en bevindt zich op een hermetisch afgesloten terrein.

QUALITY
HIGH QUALITY CARE
Kwaliteit staat bij Thornhedge hoog in het vaandel. Wij delen uw passie voor en toewijding aan bijzondere auto’s.

SERVICE
EVERY SECOND OF THE DAY
Thornhedge staat elke dag voor u klaar. Wilt u graag in uw auto rijden, laat het ons weten en wij zorgen dat uw auto in perfecte conditie voor u klaarstaat.

Thornhedge B.V.
Bulkseweg 24 – 5331 PK Kerkdriel
T: 0418 63 38 32
E: info@thornhedge.nl

Bezoek website

 

Word lid van StreetGasm